Skip to main content

Maakindustrie:

Ovens voor verschillende branches.

Door ons beklede ovens worden breed ingezet voor de maakindustrie

De maakindustrie houdt zich bezig met de productie van fysieke goederen. Het omvat verschillende branches, zoals de productie van onder andere machines, voertuigen, elektronica, textiel.

Bij veel van deze branches is een thermische oven nodig. Ook hiervoor worden wij als Refracon Aannemers Ovenbouw regelmatig ingeschakeld, omdat wij mede dankzij onze kennis in de ijzer- en staalindustrie vergelijkbare ovens voorzien van hittebestendige bekleding.

Wat de opdracht ook is, wij kunnen de meeste ovens voor de maakindustrie voorzien van het gewenste materiaal.

Contact openemen

Vakmanschap en kwaliteit

Refracon Aannemers Ovenbouw streeft bij het bekleden van elke oven voor de maakindustrie naar vakmanschap en kwaliteit. Thermische ovens hittebestendig maken volgens tekening is immers een specialistisch vak en vergt veel ervaring, kennis en kunde. Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende industrieën kunnen wij dit gelukkig garanderen.

Niet gek dus dat onze klanten uit de maakindustrie ons steeds weer de opdracht geven voor het bekleden van hun ovens.

Als opdrachtgever kunt ook u op maat gemaakte oplossingen verwachten die precies aansluiten op uw wensen en eisen. Van simpele verbrandings- of smeltoven tot complexe constructies. Bij Refracon Aannemers Ovenbouw zit u goed!

Contact openemen

Onze belofte aan opdrachtgevers

Wij streven altijd naar een lange samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Om dit te realiseren hanteren wij een aantal eisen die wij onszelf hebben opgelegd en altijd nastreven.

  • Kwaliteit; een logische eis toch? Net als u willen wij alleen dat de allerbeste ovens onze werkplaats uitrollen.
  • Duurzaamheid; in de zin van een lange levensduur. Want ook dat is duurzaamheid.
  • Communicatie; alle projecten waarvoor wij ingeschakeld worden kennen een strakke planning.
Ontdek onze belofte

Overige toepassingen van onze ovens

IJzer- en staalindustrie

Omdat wij gevestigd zijn in de schaduw van TATA Steel IJmuiden, kan het natuurlijk niet anders dat wij ovens speciaal voor de ijzer- en staalindustrie bekleden. Sterker nog, vanuit deze ervaring zijn wij ook ovens gaan bekleden voor andere toepassingen.

Creamatoria

Wij voorzien ovens voor crematoria van hittebestendige bekleding. In onze werkplaats bekleden we aangeleverde constructies, van onder andere vuurvaste stenen. De ovens worden vervolgens op hun eindbestemming samengesteld en aangesloten.