Skip to main content

Crematoria:

Crematieovens die heel europa overgaan.

Wij bekleden ovens voor crematoria precies op maat

Refracon Aannemers Ovenbouw brengt hittebestendige bekleding aan in aangeleverde staalconstructies voor crematoria door heel Europa. Dit doen wij in onze werkplaats in Velsen-Noord, waarna de door ons beklede ovens vervolgens op locatie worden voorzien van het omhulsel.

Dit worden uiteindelijk functionele crematieovens die uit het zicht gebruikt worden zoals wij kennen in Nederland, maar ook prachtige kunstwerken welke gebruikt worden in het bijzijn van nabestaande. Dit laatste gebeurt vooral elders in Europa.

Deze ovens bekleden wij volledig op maat vanaf de tekening van de opdrachtgever.

Contact openemen

Vakmanschap en kwaliteit

Refracon Aannemers Ovenbouw streeft bij het bekleden van elke crematieoven voor absoluut vakmanschap en kwaliteit. Thermische ovenbouw is immers een specialistisch vak en vergt veel ervaring, kennis en kunde. Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende industrieën kunnen wij dit gelukkig garanderen.

Niet gek dus dat onze opdrachtgevers ons altijd wel weer opnieuw weten te vinden voor de bekleding hun crematieovens.

Wij leveren namelijk alle gewenste oplossingen welke precies aansluiten bij de wens van onze opdrachtgevers. Daarbij maakt het niet of het gaat om een enkele oven voor een kleinere locatie of meerdere installaties voor grotere crematoria. Ons team vakspecialisten kan elk project van a tot z vakkundig opleveren.

Contact openemen

Onze belofte aan opdrachtgevers

Wij streven altijd naar een lange samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Om dit te realiseren hanteren wij een aantal eisen die wij onszelf hebben opgelegd en altijd nastreven.

  • Kwaliteit; een logische eis toch? Net als u willen wij alleen dat de allerbeste ovens onze werkplaats uitrollen.
  • Duurzaamheid; in de zin van een lange levensduur. Want ook dat is duurzaamheid.
  • Communicatie; alle projecten waarvoor wij ingeschakeld worden kennen een strakke planning.
Ontdek onze belofte

Overige toepassingen van onze ovens

IJzer- en staalindustrie

Gezien wij gevestigd zijn in de schaduw van TATA Steel IJmuiden, kan het natuurlijk niet anders dat wij ovens speciaal voor de ijzer- en staalindustrie bekleden. Sterker nog, vanuit deze ervaring zijn wij ook ovens gaan bekleden voor andere toepassingen.

Maakindustrie

Tot slot brengen wij ook hittebestendige bekleding aan voor ovens voor de maakindustrie, een algemene term door de verschillende branches waarvoor wij industriële ovens bekleden. Hieronder vallen ook verbrandingsovens voor de afvalverwerking.